املت کلاسیک فرانسوی با گوشتکوب برقی مولینکس مدل DD86

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۰۳:۵۴ ب.ظ

طرز تهیه املت فرانسوی کلاسیک با گوشتکوب برقی مولینکس

امروز  می خوام به شما درست کردن املت فرانسوی کلاسیک را آموزش بدم. این املت با  اینکه ساده است ولی در رستوران ها شیک فرانسوی سرو میشه.( به تخمه مرغی که هم زده شود املت میگویند) برای درست کردن این املت های  خوشمزه ما به گوشتکوب برقی مولینکس نیاز داریم که لذت آشپزی را چند برابر کند. برای خرید مولینکس و اطلاع پیدا کردن از قیمت مولینکس می تونید به سایت www.badr24.com مراجعه کنید.

مواد لازم املت کلاسیک فرانسوی با گوشتکوب برقی مولینکس مدل DD86

تخمه مرغ دو عدد

پیازچه تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری (که با خردکن گوشتکوب برقی مولینکس خرد کردیم)

کره 25 گرم

پنیر پارمسان رنده شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت کلاسیک فرانسوی با گوشتکوب برقی مولینکس مدل DD86

برای درست کردن این املت خوشمزه ابتدا گوشتکوب برقی مولینکس مدل  DD86را برداشته و در لیوان گوشتکوب برقی تخمه مرغ ها را دونه دونه شکسته و پس از آن سری همزن گوشتکوب برقی  را  به دستگاه  وصل کرده و باهاش تخمه مرغ ها را هم  میزنیم. خیلی مهمه که تخم مرغ ها را به خوبی با هم مخلوط کنیم. رازه دیگر ه درست کردنه املت استفاده از حرارت کمه است. پس شعله گازتون را متوسط رو به کم کنید. یادتون باشه اگه تابه خیلی داغ شود املتتون خراب میشه. قدمه بعدی اضافه کردن کره به ماهیتابه نچسبه متوسط است.کره را تا جایی که آب شود گرمش میکنیم فقط باید آب بشه و زمانی که  روی سطحش حباب دیده شد، وقتشه تخمه مرغ ها را اضافه کنیم.  همین که تخم مرغ ها را به ماهیتابه اضافه کردید باید مجدد تخم مرغ ها را  هم بزنید این کار را میتونید با یک کفگیر سیلیکونی انجام دهید. حدوده 30 ثانیه این کار را انجام دهید وقتی تخم مرغ ها، شروع شدند به سفت شدند، میتونید با کج کردن تابه جاهای خالی را پر کنید. و باید یه سطح صاف و نرم داشته باشید. وقتی تخم مرغ ها سفت شدند، کفگیر را دوره لبه تابه بگردونید تا املت از روی تابه جدا بشود و زمانی که می خواهیم املت را تا کنیم به مشکل بر نخوریم و به راحتی بتونیم املت را تا کنیم. زمانی که املت به خوبی پخته شد،  وقتشه موادی  را که آماده کردیم روش بریزیم. و به این ترتیب پنیره چداره رنده شده را به همراه پیازچه تازه که با خردکن گوشت کوب برقی مولینکس خرد کردیم را اضافه میکنیم. این یک ترکیبه فوق العاده است. و بعد از 15 الی 30 ثانیه پنیر شروع میکند به ذوب شدند. در آخر وقتی املت به خوبی، خودش را گرفت کفگیر سیلیکونی را برداشته و زیره املت انداخته و املت را تا میکنیم. بدین ترتیب املت فرانسوی کلاسیک شما آماده است و میتوانید به ظرف سروتو منتقل کنید. می تونید این املت را  با گوجه فرنگی گیلاسی و سبزی تزئین کنید. امیدوارم از خوردنش لذت ببرید. نوش جان.

دوستانی که تمایل به خرید گوشتکوب برقی مولینکس با قیمت مناسب و اصالت کالا هستند به سایت www.badr24.com  مراجعه کنند. ارسال کالا نیز به صورت رایگان است.

گوشت کوب برقی DD86

 

 

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید