کیک باقلوا با آسیاب AR110 مولینکس

۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵:۲۳ ب.ظ

مواد لازم:

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد: ۱ پیمانه

پودر نارگیل و پودر بادام: ۲ پیمانه

کره ذوب شده: ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

پودر قند: ۱ پیمانه

هل آسیاب شده: ۱ قاشق مرباخوری

پودر پسته: کمی برای تزئین
مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: دوسوم پیمانه

گلاب: یک سوم پیمانه

زعفران آب شده: کمی

 

طرز تهیه:

نارگیل، بادام، قند، هل، پسته و زعفران را با آسیاب برقی پودر کنید. ابتدا فر را روشن کنید و قبل از تهیه کیک، شربت آن را تهیه نمائید به این صورت که شکر و گلاب را با هم قاطی کرده و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس کمی زعفران هم اضافه کنید. شهد را کنار گذاشته تا خنک شود. جهت تهیه کیک اول تخم مرغ ها را با پودرقند و هل هم بزنید. سپس کره ذوب شده را که سرد شده به آن اضافه نمائید. آرد و بیکینگ پودر را که با هم مخلوط کرده بودید را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی از یک طرف با لیسک هم بزنید. پودر نارگیل و پودر بادام را هم اضافه و هم بزنید. قالب را چرب کرده و مایه کیک را درون آن میریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم بپزد. معمولا بعد از سی الی چهل دقیقه حاضر است. طبق معمول با چنگال وسط کیک را سوراخ میکنیم اگر نچسبید حاضر است. تا اینجا مثل بقیه کیک هاست. وقتی قالب کیک را از فر بیرون آوردید، حدود پنج دقیقه صبر کنید. سپس کیک را که همچنان درون قالب است از عرض و طول برش زده ولی از قالب بیرون نیاورید. سپس نصف شربت را ـ که خنک است ـ روی سطح کیک بریزید. پنج دقیقه بعد، بقیه شربت را روی کیک ریخته و پودر پستهها را روی آن پاشیده و بگذارید خنک شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد، از درون قالب درآورده و نوش جان کنید.

برای مشاهده مشخصات و سفارش آسیاب برقی مولینکس مدل AR110 اینجا را کلیک نمایید.

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید