سس مارینارا با خردکن مولینکس

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ ۰۲:۴۷:۲۹ ب.ظ

مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و … است. 

طرز تهیه سس مارینارا با خردکن مولینکس

مواد لازم :

گوجه فرنگی 8 عدد

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

آویشن 1 قاشق غذاخوری

پیاز 2 عدد

سیر 4 حبه

جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری

ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

مرحله اول:

با خردکن مولینکس پیاز و سیر را خرد کنید

روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و پیاز و سیر خرد شده را با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند

 سپس گوجه فرنگی های پوست کنده را با خردکن مولنیکس خرد کنید وهمراه  آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

 اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار هم بزنید تا سس ته نگیرد)

مرحله دوم:

پس از این مدت زمان سس، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل مخلوط کن مولینکس بریزید تا سس یک دست شود. مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه دیگر اجازه دهید سس به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکات تهیه سس مارینارا:

فراموش نکنید راز یک مارینارای خوشمزه این است که بگذارید حسابی روی شعله ملایم حرارت ببیند.

میتونید مارینارا داخل قالب های یخ بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند. به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود.

برای خرید مولینکس به سایت بدر 24 مراجعه فرمایید

 

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید