رولت مواجی با همزن مولینکس

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۱۸:۰۱ ب.ظ

رولت مواجی با همزن مولینکس
مواد لازم
روغن مایع .......... ۱۱۰ گرم
شیر گرم ............. ۲۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ..... ۸ عدد
آرد ..................... ۱۰۰ گرم
نشاسته .............. ۱۸ گرم

مواد لازم مرحله دوم:
کاکائو .............. ۲۵ گرم
روغن مایع ........ ۱۰ گرم
آرد ................... ۴۰ گرم (مرحله سوم(
سفیده تخم مرغ.. ۸ عد
شکر ................. ۱۳۰ گرم
نمک ................. ۱ پنس

طرز تهیه:
ابتدا شیر گرم و روغن مایع در کاسه ای همزن برقی مولینکس بریزید و هم  بزنید بعد زرده تخم ها را یکی یکی اضافه کنید و  هم بزنید و بعد آرد و نشاسته را اضافه کنید و مجدد هم بزیند

مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی ۴۰ گرم آرد و اضافه کنید و هم بزنید و رویش سلفون کشیده و کنار بگذارید

به دیگری هم روغن مایع و کاکائو اضافه کنید و مثل قبلی سلفون بکشید و کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ و  نمک اضافه کرده و مجدد با هم زن برقی هم بزنید تا کف کند بعد پودر شکر را اضافه و با هم زن هم بزنید تا قوام خامه پیدا کند. دیگری رو هم همچنین به دو قسمت تقسیم کنید نصفشو مایه کاکائویی ریخته و نصف دیگشو مایه ساده ریخته و آروم مخلوط کرده تا پف سفیده نخوابه.
در قالب ۳۰×۴۰ کاغذ روغنی پهن کرده اول مایه سفید را ریخته و صاف کنید بعد مایع کاکائویی را رویش ریخته و با قاشق از ته سینی از چپ به راست و راست به چپ خط هایی به فاصله ۱ سانتی بزنید برای اینکه هوای اضافه اش گرفته شود سینی را یکی دو بار به میز آروم بزنید و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه بپزید

کیکی را که پختید 0از طرف طول برش زده و رول می‌کنیم و کمی میگذاریم همان طور بماند بعد آروم باز میکنیم و رویش را با خامه می پوشانیم و دوباره رول کرده در یخچال به مدت ۲ساعت می گذاریم بماند  سپس شیرنی رولتی شما آماده است

 

طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید